2de Food Inspiration Session
De dilemma’s van duurzaam eten
Duurzaamheid is een hot topic. Zeker als het over voeding gaat. Wat is duurzaam eten eigenlijk? Het gaat vooral over evenwicht tussen mens, milieu en economie én het minder uitputten van de aarde. Hoe houden we het overzicht en de focus? En in hoeverre is duurzaam ook gezond? Dát is waar we het over hebben tijdens deze 2e Food Inspiration Session.
De sprekers
Debora van Zee, consultant bij Food2future
Onderwerp: De gangbare manier van voedselvoorziening is niet houdbaar
Pieter van ’t Veer, hoogleraar Nutrition, Public Health and Sustainability at Division of Human Nutrition, WUR
Onderwerp: Duurzaam en gezond gaan niet altijd samen
Loes van der Meulen, chef SRV-wagen De Blauwe Tomaat
Onderwerp: Duurzaam? Zorg eerst voor gezond voedsel voor iedereen!
Stephan Peters, manager Voeding en Gezondheid, Nederlandse Zuivel Organisatie
Onderwerp: De kosten en baten van een duurzame voedseltransitie
Suzan Tuinier (Nutrimedia) en Ivonne Pappot (Fix13) zullen de interactieve sessies begeleiden. Zij organiseren deze inspiratiesessie op eigen intitiatief en geheel zelfstandig. Zij zijn onafhankelijk van (sponsoring door) andere bedrijven.
Praktische informatie
2de Food Inspiration Session
- 20 mei 2021: 16.00-17.30
- Online-bijeenkomst
- Prijs € 29,50 (incl BTW) / € 24,38 (excl BTW)
- Studenten € 14,50 (incl BTW) / € 11,98 (ex BTW)
- Doelgroep: food professionals (o.a. diëtisten, leefstijlartsen, gewichtsconsulenten, therapeuten) en geïnteresseerden.
Organisatie
- Nutrimedia, Suzan Tuinier
nutrimedia.nl | suzan@nutrimedia.nl -
Fix13, Ivonne Pappot, ivonnepappot@fix13.nl