Diensten Fix13

Advies, strategie en uitvoering

Een goed doordacht en uitgevoerd plan met een heldere strategie is de basis voor succes. Ik denk graag mee en adviseer in het op de kaart zetten van een thema, je product, je tijdschrift/magazine, je platform of andersoortige dienst. Naast het meedenken en adviseren, schrijf ik ook plannen en voer ik ze graag uit. Ik kan je vraag of idee uitwerken in een projectplan met concrete doelen, adviezen en activiteiten.

Ik wil met mijn interesse, kennis, ervaring en netwerk in mijn rol als adviseur of partner graag van toegevoegde waarde zijn in strategische keuzes en/of operationele activiteiten.

Fix13 Advies strategie en uitvoering

VOOR WIE

Mijn opdrachtgevers zijn organisaties of relaties die leefstijl, voeding en gezondheid serieus nemen en succesvol op de kaart willen zetten. Ze zien de mogelijkheden van communicatie en educatie, maar hebben zelf de tijd of expertise niet om dit op te pakken, maar willen dit wel doen met een goed doordacht educatieplan.

  • onderwijsinstellingen
  • uitgevers
  • gezondheidsprofessionals of –centra
  • branche-, beroeps- of patiëntenverenigingen

en andere voedingsgerelateerde bedrijven en organisaties.