Diensten Fix13

Informatie en communicatie

Opvallende informatie delen in een nieuwsbrief of magazine is van belang om (potentiele) cliënten te bereiken. Ik heb veel ervaring met het opzetten en organiseren van informatie, zowel als bladmanager van een vakblad als in het maken van de vertaalslag in begrijpelijke verhalen voor de consument.
Ook vragen over de inhoud, het updaten of reorganiseren van bestaande informatie naar een voor de doelgroep toegankelijk medium is waar je bij mij voor terecht kunt. Het hele proces van het opstellen van een blad/projectformule, het organiseren van een redactievergadering, de keuze van thema’s, het zoeken en briefen van auteurs, het redigeren van teksten tot en met het begeleiden van het opmaaktraject is waar ik ervaring mee heb.

Fix13 Vernieuwing en communicatie

VOOR WIE

Mijn opdrachtgevers zijn organisaties of relaties die leefstijl, voeding en gezondheid serieus nemen en succesvol op de kaart willen zetten. Ze zien de mogelijkheden van communicatie en educatie, maar hebben zelf de tijd of expertise niet om dit op te pakken, maar willen dit wel doen met een goed doordacht educatieplan.

  • onderwijsinstellingen
  • uitgevers
  • gezondheidsprofessionals of –centra
  • branche-, beroeps- of patiëntenverenigingen

en andere voedingsgerelateerde bedrijven en organisaties.