Diensten Fix13

Organisatie educatie

Educatie is cruciaal om een thema, je product of dienst succesvol onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een congres of een workshop. Maar ook een netwerkbijeenkomst of een webinar zijn goede mogelijkheden om actuele en interessante informatie te delen met je doelgroep. Kortom, een goed samen gesteld blended learning-programma is waar ik voor ga.
Ik heb veel ervaring met het organiseren of coördineren van educatieve events. Maar ik neem ook graag de regie in het professionaliseren of uitbreiden van bestaande onderwijs- en communicatieprogramma’s.

Zelf nog geen idee over een thema? Interessante thema’s waar ik graag eens met je over om aan tafel ga zijn bijvoorbeeld Gezond met voeding, Voeding als medicijn?!, Voeding en gedrag of een Gezonde aanpak van Stress/Burnout.
Graag werk ik mee aan het informeren, activeren en inspireren op het gebied van leefstijl, voeding en gezondheid, altijd kijkend naar het grotere geheel.

VOOR WIE

Mijn opdrachtgevers zijn organisaties of relaties die leefstijl, voeding en gezondheid serieus nemen en succesvol op de kaart willen zetten. Ze zien de mogelijkheden van communicatie en educatie, maar hebben zelf de tijd of expertise niet om dit op te pakken, maar willen dit wel doen met een goed doordacht educatieplan.

  • onderwijsinstellingen
  • uitgevers
  • gezondheidsprofessionals of –centra
  • branche-, beroeps- of patiëntenverenigingen

en andere voedingsgerelateerde bedrijven en organisaties.