Diensten Fix13

Mindful Walk cursus Vinkeveen 

Met Mindful Walking laat ik je kennis maken met de verschillende facetten van het wandelen. Ik leer jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het ‘hier en nu’ te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. Met als gevolg minder stress.

Ik ben Ivonne Pappot en enthousiast Mindful Walk® instructeur in Vinkeveen. Mindful Walk is een combinatie van wandelen, mindfulness en ademhaling.

Vanuit een passie voor wandelen en educatie bied ik Mindful Walk cursussen aan voor kleine groepen. Maar ook voor een individuele Mindful Walk cursus, een losse workshop met vrienden/vriendinnen of een Mindful Lunch Walk voor bedrijven kun je bij mij terecht.

Ik ben fervent wandelaar; van ommetjes, lange afstandswandelingen tot de pelgrimstocht op weg naar Santiago de Compostello. Naast Mindful Walk® cursussen houd ik mij vanuit Fix13 bezig met educatieve events en projecten in voeding, gezondheid en leefstijl. Zo ben ik hoofdredacteur van een vakblad, organiseer ik congressen en heb ik al meer dan 40 podcasts gemaakt.

FAQ items aan het laden...

In de Mindful Walk cursus neem ik je mee in een unieke wandelervaring. Ik laat je de rust, maar tegelijkertijd ook de energie van het wandelen ervaren. Je bewust worden van jezelf en je omgeving, met aandacht in het hier en nu. Samen op weg naar meer energie en minder stress!

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. Tijdens de sessies komen zowel ademhalings- als yoga-oefeningen langs en werken we aan de wandeltechniek. Iedere keer pak ik een ander thema op, zoals bijv. observeren en focussen, en de laatste bijkomst doen we een verrassingsactiviteit.

Mindful Walk is voor iedereen die behoefte heeft aan beweging, ontspanning, balans en plezier. Voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars en jong en oud.

Op de tarievenpagina vind je nadere info over de prijsstelling voor bedrijven en individuen.

Ik bied de volgende mindful walk cursussen:

  • woensdagavond 1, 8, 15, 22 en 29 mei van 19:00-20.30 uur in Vinkeveen.
  • woensdagavond 5, 12, 19, 26 juni en 3 juli van 19.00-20.30 uur in Vinkeveen.

Wil jij je inschrijven voor een cursus, een vraag stellen of een aanvraag op maat doen, dan kan dat via deze knop.

Twijfel je of deze cursus iets voor jou is, dan bied ik je de mogelijkheid om de eerste keer van een cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. Maar je kunt voor een individuele cursus, een lunchworkshop (een mooie combinatie van Mindful Walk en een heerlijke mindful proeverij bij Koffiehuis De Goede Morgen), overige info en vragen ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: ivonnepappot@fix13.nl of bellen op: 06-29 09 35 49.

Review Karina Kaminska (fotograaf):

“Excited to share a glimpse into the inspiring world of Mindful Walking with the amazing Ivonne Pappot – a dedicated advocate for education and tranquility. I had the pleasure of capturing her Branding photos to illuminate this incredible journey! These photos are a celebration, making her shine . 📷✨
If you’ve ever longed for a perfect blend of peace, energy, and a stress-free stroll, look no further! Ivonne is your guide to a unique walking experience, where each step is a moment of mindfulness and self-discovery.
In her distinctive courses and workshops, we’re not just talking about walking; we’re talking breathing, yoga, and mastering the art of mindful walking. 🌬️🧘‍♀️ It’s a nature, self-discovery, and a touch of zen – all in one.
Explore the magic yourself – visit Ivonne’s site and dive into the Mindful Walking experience! 🌟”

Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’. Ga voor meer informatie of aanmelden naar: www.mindfulrun.nl/locaties/vinkeveen-ivonnepappot/