Testimonials

Pim Giel
Stichting Happymotion

Als creatief brein achter Stichting Happymotion organiseren wij grote events rond onze maatschappelijke thema’s. Met veel chaotisch voorwerk en zelf als ongeleid projectiel is het dan erg fijn om Ivonne als rots in de branding als event manager er bij te hebben. Mooie mix van kennis, betrokkenheid en vooral rust creëren in alle event hectiek.

“Binnen St. Eten+Welzijn is Ivonne een waardevolle spil met een breed netwerk en diepe passie voor voeding en gezondheid. Deze kennis geeft zij vorm als ontwikkelaar en tutor binnen lerende netwerken. Met overzicht en vasthoudendheid weet zij met effectieve educatieve activiteiten en events bij te dragen aan de veranderingen en behoeften van deze tijd.

Rudi Crabbé

Rudi Crabbé
St. Eten+Welzijn

Prof. Dr. Renger Witkamp
Wageningen Universiteit

“Ik heb Ivonne leren kennen in haar rol als regisseur en organisator van diverse cursussen op het terrein van voeding en gezondheid, en vooral als drijvende kracht achter het Folia Orthica Symposium.
Om met dit laatste te beginnen, zo veel jaren een symposium weten organiseren van zo’n goede en constante kwaliteit en altijd een hele Flint zaal vol, ga daar maar aan staan!

Maar ook andere educatieve- en informatieve activiteiten, events en acties, van idee tot en met uitvoering zijn ze Ivonne op het lijf geschreven. Ze combineert eigenschappen als organisatietalent, enthousiasme en een warme persoonlijkheid. Ze weet mensen en denkwijzen te binden door een respectvolle benadering, een open visie en belangstelling voor anderen en andere meningen.”

“Volmondig en van harte aanbevolen: Ivonne Pappot.
Ik ken Ivonne al meer dan 25 jaar, en heb als arts en lid van de symposiumcommissie van een jaarlijks terugkerend symposium, en van een onderwijscommissie voor een opleiding, jarenlang intensief met haar samengewerkt.
Ivonne heeft kennis van zaken en is een verbinder: zij ziet snel mogelijkheden tot samenwerking, en benadert mensen op een prettige en professionele manier. Is een prima voorzitter van vergaderingen, en is respectvol, eerlijk en betrouwbaar.
Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt.
Kortom: heerlijk om mee samen te werken! ”

Drs. Anna Kruyswijk
arts np.

Roland Pelle
Adviseur Young Crowds

“Ivonne Pappot is een bevlogen regelaar. Als zij zich achter een project zet, komt het goed. het komt goed met degenen, die met haar samenwerken, het komt goed met het doel en de gewenste resultaten van het project en het komt goed met de opdrachtgever, want die krijgt wat hem/haar beloofd is.
Ivonne gaat altijd door, is altijd aanspreekbaar en zorgt er altijd voor dat hetgeen zij afspreekt gerealiseerd wordt.
 Ik heb altijd heel prettig met Ivonne samengewerkt.”

“Een tijdschrift runnen is geen sinecure. Naast haar andere kwaliteiten heeft Ivonne bewezen ook op dat vlak een professional te zijn. Ze is niet alleen een goede bladmanager en teamleider, maar ze heeft ook een scherp oog voor de creatieve kant van het bladen maken. En ze beheerst alle stappen in het productieproces: van het voorzitten van de redactievergadering tot en met de drukwerkbegeleiding. Samen met het ontwerpbureau heeft ze een uniek vaktijdschrift gerealiseerd dat inhoudelijk en representatief niet is geëvenaard”. 

René de Vos Fix13

René de Vos
Journalist/eindredacteur

Testimonial Wilma van Dormalen Fix13

Wilma van Dormalen
PR- en communicatieadviseur | OZO Creative Services

“Ivonne is een ter zake kundige, betrouwbare en enthousiaste persoon met een groot netwerk binnen de voedings- en supplementenbranche. Ze zet zich met veel motivatie in om projecten professioneel op te starten, te begeleiden en tot een succesvol resultaat te brengen. Ik heb Ivonne zakelijk leren kennen tijdens een opdracht vanuit het bedrijf waar ze werkte. Het betrof de algehele coördinatie van het vaktijdschrift Voedingswaarde voor vier edities. De begeleiding die ik van Ivonne kreeg was zeer prettig, toegewijd en vakkundig. Verder heeft Ivonne bij de supplementen branchevereniging NPN waar ik PR manager ben, zelfstandig vanuit haar eigen bedrijf een opdracht gedaan. Het betrof het treffen van voorbereidingen voor een symposium. Ze heeft haar netwerk en kennis op gedreven wijze ingezet en een solide basis gelegd voor het symposium. Ivonne is een prettige en gemotiveerde collega, die je goed kunt inzetten voor (educatieve) projecten.”

“Ik heb twintig jaar de sidekick van Ivonne mogen zijn in het werk aan de symposia die Ivonne jaarlijks organiseerde. En gaandeweg kreeg ik al doende zó veel waardering voor Ivonne, dat ik ergens begin van deze eeuw, toen onze universiteit een nieuwe bestuursvoorzitter zocht, overwogen heb haar aan te bevelen voor die functie. Ik noem het hier om te illustreren hoezeer Ivonne de speciale mix van wetenschappelijke, sociale, bedrijfskundige, bestuurlijk en psychologische vaardigheden en inhoudelijke deskundigheid heeft die echte top-mensen kenmerkt.”

Dr. Hugo S. Verbrugh
arts np; Erasmus Universiteit Rotterdam

Nienke ten Hoor Aukema

Nienke ten Hoor Aukema
diëtist

Ik heb bewondering voor hoe Ivonne altijd weer op haar eigen weloverwogen manier de juiste formulering weet te verzinnen, rake conclusies trekt en verrassende vragen verzint, waar de tegenpartij even op moet knagen.

“Ivonne verbindt mensen met elkaar op een sprankelende wijze en weet mensen te inspireren waardoor altijd een bijzondere synergie ontstaat. Daar ligt absoluut haar unieke kracht. Ik heb altijd met erg veel plezier met Ivonne mogen werken en voor mij heeft ze de absolute gunfactor.

Han Siem