Vol inspiratie en energie een nieuwe weg in

Tijdens deze zeer bijzondere pelgrimsetappe van ruim 400 km van Perigueux naar St Jean Pied de Port heb ik de 26-jarige periode als manager educatie bij Atrium Innovations goed kunnen afsluiten.

In die drie weken heb ik dagelijks urenlang gelopen door een onbeschrijflijk mooie natuur, als pelgrim met m’n rugzak op van dorp naar dorp of stad. Enorm dankbaar ben ik dat ik dat heb kunnen en mogen doen. Het wandelen bracht stilte en rust en daarbij is m’n leven vol herinneringen aan me voorbijgetrokken. Tegelijkertijd voelde ik me tijdens ‘t lopen vaak nauw verbonden met de prachtige natuur. Het was op en top genieten; een gevoel van puur geluk!! 

Geluk, maar ook energie en inspiratie zijn een goede basis om een nieuwe weg in te slaan. Ik zie het als een mooie weg vol kansen en ideeën. Educatie, voeding en gezondheid blijven mijn belangrijke sleutelwoorden, maar nu benaderd vanuit ‘n nieuwe frisse en eigen persoonlijke blik.

Tijdens de Camino stond voeding synoniem voor energie, kracht, rust, herstel en genieten. En we hebben ervaren dat we ons gezonder voelden en beter liepen als we een kwalitatief goede natuurlijke maaltijd voorgeschoteld kregen. De praktijk en de wetenschap met betrekking tot voeding en gezondheid blijven mij boeien en m’n uitdaging is voor organisaties de regie te nemen in educatie op dit gebied, vanuit m’n jarenlange ervaring, grote netwerk, betrokkenheid en vooral nieuwe inspiratie. 

Terug