Op 3 september ga ik – wandelend – de Mont Ventoux op met Groot verzet tegen kanker, op initiatief van KWF. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan het voorkomen en genezen van kanker door onderzoek. Ter nagedachtenis aan mijn moeder die in 2015 overleden is aan kanker, maar vanzelfsprekend ook voor de vele andere bekenden en onbekenden die aan kanker lijden of overleden zijn. 
Ik doe dit samen met mijn man Ronald die op de fiets naar boven gaat. We doen dit omdat we dankbaar en blij zijn dat we gezond zijn.
 
Drie jaar geleden liet het weer het helaas niet toe om in 1 keer lopend door naar de top te gaan, maar we gaan er vanuit dat dit jaar wel haalbaar is. 
Wij gaan de komende periode samen met het team Toppers naar de Top in training en kijken er nu al naar uit.
Mocht je me willen sponsoren; altijd welkom. Klik hier voor nadere info!